De op deze website getoonde informatie wordt door Atsma Makelaardij & Assurantiën met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Atsma Makelaardij & Assurantiën verstrekt door middel van deze website alleen informatie over producten en diensten die door Atsma Makelaardij & Assurantiën worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Atsma Makelaardij & Assurantiën aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Atsma Makelaardij & Assurantiën aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Atsma Makelaardij & Assurantiën opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Atsma Makelaardij & Assurantiën alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Atsma Makelaardij & Assurantiën worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel wij uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan en voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Atsma Makelaardij & Assurantiën worden onderhouden wordt afgewezen.