Het belangrijkste doel bij Atsma Woning- en Bedrijfsmakelaardij, Taxaties en Hypotheken is uw woning zo snel mogelijk te verkopen met een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Wij zijn er van overtuigd dat een verkoopstyling hier toe en belangrijke bijdrage kan leveren. Daarom hebben wij besloten in ons dienstenpakket een kosteloos, geheel vrijblijvend advies Verkoopstyling aan te bieden.

De presentatie van uw woning is erg belangrijk want je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk. Daarnaast wordt de kans op een snelle en goede verkoop vergroot als de woning aantrekkelijk is voor een zo breed mogelijk publiek.

Wij bekijken samen met u uw woning en geven, daar waar nodig, per ruimte praktische adviezen. Vaak kan u al met minimale middelen en groots effect behalen. De adviezen en tips van ons kunt u dan zelf in de praktijk gaan brengen.

Een voorbeeld uit onze praktijk:
Binnen een paar uur is een rommelzolder van een eengezinswoning omgetoverd tot een slaapkamer. Slaapkamers geven een meerwaarde aan een woning. Dit advies heeft er voor gezorgd dat de woning snel werd verkocht.